Nadační fond založen

Na 30.3. jsme měli naplánovanou tiskovou konferenci v hotelu Slavia, za účasti všech pěti členů správní rady Nadačního fondu. Dorazit a popovídat o věci z pohledu architekta měl Jakub Kynčl, fotit to všechno měl Vítek Mádr. Tady jsme chtěli představit Dokumentační centrum veřejnosti. Pak jsme se měli sejít k první schůzi správní rady, která měla mimo jiné za úkol vypořádat se s několika formalitami, které jsou podmínkou zapsání Nadačního fondu do nadačního rejstříku, což je zase nutné, abychom mohli založit transparentní účet atd…

Jenže člověk míní, plánuje a chystá… a koronavirus to všechno smete do koše na odpadky. Tiskovka padla úplně, schůzi a hlasování jsme nakonec udělali per rollam, neboli po internetu. Prvním předsedou správní rady Nadačního fondu byl zvolen jednohlasně senátor Mikuláš Bek. Jednomyslně byl též schválen Statut nadačního fondu, který si můžete prohlédnout zde.

Na apríla jsme to zpečetili u pana notáře Filipa Schwarzensteina.

cs_CZCzech
Powered by TranslatePress

Newsletter

Budeme rádi, když se rozhodnete přihlásit k odběru. Prosím, vyplňte následující údaje, abyste se mohli přihlásit k odběru emailů. Poté obdržíte email s odkazem, přes který dokončíte registraci. Chceme se pouze ujistit, že toto je Váš email, a že se nikdo nepřihlašuje bez vašeho vědomí.