Pink & Loom on the Moon

Ředitel Nadačního fondu Martin Reiner se v Praze setkal s Karlem Poupětem a Radovanem Síbrtem, kteří tvoří (spolu s Alžbětou Karáskovou) produkční skupinu Pink, a za dvanáct let existence mají za sebou řadu skvělých audiovizuálních expozic.

Poslední z nich je jedna z největších multimediálních instalací na světě (110 metrů spojité projekce) Momenty dějin v Národním muzeu. Na té spolupracovali se studiem Loom on the moon Martina a Lenky Hejlových – a skvělou zprávou je, že ve stejné sestavě jsou připraveni podílet se na muzejní expozici Dokumentační centra holokaustu na Moravě.

Nikoho lepšího v České republice jsme ke spolupráci nemohli získat, a přestože všechna náročná práce je teprve před námi, hledíme dopředu s velkým optimismem a radostí a těšíme se!

cs_CZCzech
Powered by TranslatePress

Newsletter

Budeme rádi, když se rozhodnete přihlásit k odběru. Prosím, vyplňte následující údaje, abyste se mohli přihlásit k odběru emailů. Poté obdržíte email s odkazem, přes který dokončíte registraci. Chceme se pouze ujistit, že toto je Váš email, a že se nikdo nepřihlašuje bez vašeho vědomí.